Salgsbetingelser

Generell info

Nettstedet SistaKnit.com eies av søstrene Ragnhild Kastmo og Gretha Erland, org.nr. 923080791, Bergliotsgate 18, 4041 Hafrsfjord.

SistaKnit har som ønske at du skal kunne kjøpe våre mønster når som helst på døgnet hvor du enn måtte befinne deg. Skulle noe være uklart i våre mønster eller du har reelle spørsmål omkring kjøp kan vi kontaktes på e-post: post@sistaknit.com.

Ved gjennomført betaling mottas det en PDF fil på norsk med link til nedlastning, det er derfor viktig å skrive rett e-post. Dersom du betaler med Vipps blir mønsteret automatisk tilsendt eposten du har registrert hos Vipps.

SistaKnit AS forbeholder seg retten til å gjennomgå og endre de generelle vilkår og betingelser når som helst, og kunden vil være bundet av vilkårene på det tidspunkt bestilling gjøres.

Firmainformasjon

Juridisk navn: SistaKnit AS
Telefon: 911 56 333
Adresse: Bergliotsgate 18
Organisajonsnummer: 923080791
E-postadresse: post@sistaknit.com

Nettsted og eierskap

Alle rettigheter, inklusiv opphavsrettigheter på sistaknit.com forblir hos SistaKnit. All bruk av dette nettstedet og dets innhold, inkludert kopiering, lagring helt eller delvis, videresalg, annet enn personlig ikke kommersiell bruk er ikke tillatt!

Bestilling/Levering

For å legge inn bestilling så velges det et eller flere produkter som legges i handlekurv. Gå gjennom kjøp, fyll inn info, og velg ønsket betaling. Du kan betale med Vipps, Visa; Mastercard og Paypal. Klikk for rett alternativ for å bekrefte din kortinformasjon, eller PayPal info. Beløp blir umiddelbart trukket fra din konto. Du mottar en ordrebekreftelse og kvittering på e-post og link til nedlastning rett etter gjennomført kjøp. Du betaler ikke noen leveringsomkostninger.

Pris

Pris på produktene er som nevnt på nettsiden. Hvis det oppdages feil i pris, vil du kontaktes umiddelbart, kansellere din bestilling, eller gir deg sjansen til å legge inn ny bestilling. Alle priser er angitte inklusive MVA og i norske kroner (NOK).

Reklamasjon/Angrerett

Digitale innholdstjenester blir levert så snart kjøp er gjennomført. Reklamasjonsrett på digitale produkter gjelder hvis filen er skadet eller mangelfull. Angreretten faller bort straks tjenesten tas i bruk. Digitale innholdstjenester skiller seg på dette punktet fra levering av andre typer tjenester, der angreretten består inntil tjenesten er levert.

Det opplyses om begrensninger i bruken av produktet, som maksimum antall ganger det kan brukes eller tidsbegrensninger, gjenbruk av produktet, informasjon om kostnader ved tilleggstjenester.
Hvis filen er skadet eller mangelfull har du 60 dagers reklamasjonsrett fra den dagen du kjøpt varen. Du som forbruker kontakter SistaKnit via telefon +47 911 56 333 eller e-post post@sistaknit.bluemint.no. SistaKnit betaler tilbake det fulle beløp, til forbruker, dersom filen er skadet eller mangelfull.

Betaling

Vi aksepterer betaling med kredittkort via Stripe (Visa, MasterCard) og Vipps, som alle er sikre alternativer ved E-handel. Når det brukes kortbetaling, forbeholder SistaKnit retten til å sjekke gyldighet og dekning. SistaKnit forbeholder seg retten til å nekte kjøp. 

SistaKnit forstår viktigheten av privatliv på nettet og vil ikke avsløre eller videreselge informasjon om kunder til tredje part, med mindre det er nødvendig for å implementere en transaksjon. 

Personopplysninger

SistaKnit er ansvarlige for behandling av de personopplysningene du overlater til oss som navn, adresse, telefonnummer samt e-postadresse. Vi kommer til å behandle dine personopplysninger for å kunne administrere dine innkjøp, for markedsføringsformål ved blant annet elektroniske kommunikasjonstjenester, samt for å kunne utvikle våre produkter og tjenester. Vi kan komme til å spare på dine personopplysninger opp til tre år etter at ditt kundeforhold til oss har opphørt for markedsføringsformål som nevnt over. Vi ser deg som kunde i løpet av den tiden som du avbetaler noen av dine kjøp, eller benytter deg av noen av våre tjenester på vår nettside. Gjennom kjøp av produkt(-er) fra vårt sortiment samtykker du til en slik behandling av dine personopplysninger som angis ovenfor. Du kan helt eller delvis tilbakekalle ditt innleverte samtykke ved skriftlig beskjed til oss på nedenfor angitte adresse.

Det er frivillig å oppgi personopplysninger. Om du ikke vil at dine personopplysninger skal benyttes for direktemarkedsføring, ber vi deg enten ringe oss på telefonnummer 911 56 333, eller sende en e-post til oss på post@sistaknit.com og gi oss beskjed om dette. Du har som kunde rett til, etter skriftlig beskjed til oss på ovenfor nevnte adresse, å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg, og hvordan disse opplysningene benyttes. Du har også rett til å forlange at vi retter eller tar bort feilaktige opplysninger om deg.

E-post: post@sistaknit.com

Org.nr: 923 080 791